Työnantajalle

Etsimme työkokeilu tai -harjoittelupaikkoja asiakkaillemme. Tarjoa paikkaa ja saatat löytää todellisen kyvyn!

Autismin kirjon henkilöillä on erilaisen neurologiansa vuoksi tiettyjä erityispiirteitä, joita työnantajat voivat hyödyntää, esimerkiksi rutiinitehtävien sietokyky tai taipumus pikkutarkkuuteen. Lisäksi he ovat erittäin sitoutuvia, tunnollisia ja rehellisiä.

Työkokeilu tai -harjoittelupaikan tarjoaminen on vaivaton keino kantaa omaa yhteiskuntavastuuta, jotta ahkerat ja motivoituneet tekijät pääsevät näyttämään osaamisensa. Lisäksi saat työvalmentajan ilman kuluja: Työvalmentaja_esite (pdf)

Vapauta ammattilaiset keskittymään omaan osaamiseensa ja jätä selkeät tehtävät työkokeilijalle tai -harjoittelijalle.  Me autamme kartoittamaan ja sovittamaan työnkuvan tekijän taitoihin, tuemme alkujärjestelyissä ja olemme tarvittaessa apuna myös työkokeilun tai -harjoittelun aikana.

Työnantaja – lue täältä miksi autismin kirjon henkilöt ovat hyviä työntekijöitä: Löydä kyky-esite (pdf)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä johonkin meistä, niin tavataan, jutellaan ja kartoitetaan yhdessä minkälaisia tehtäviä teillä voisi olla motivoituneille tekijöille. Kerromme eri vaihtoehdoista sekä muiden työnantajien kokemuksista. Yhdessä suunnitellen voitamme molemmat.

Sari Kautto-Tasa
vastaava työhönvalmentaja,
puh. 044 788 3748, sari.kautto-tasa@autismisaatio.fi

Satu Harjunpää
työvalmentaja,
puh. 044 485 4135, satu.harjunpaa@autismisaatio.fi

Anne Marttinen
työvalmentaja,
puh. 044 022 3627, anne.marttinen@autismisaatio.fi

Pekka Sievistö
työvalmentaja,
puh. 050 403 2919, pekka.sievisto@autismisaatio.fi

Mervi Lindström
projektikoordinaattori,
puh. 044 753 1887, mervi.lindstrom@autismisaatio.fi

HUOM! Jos myöhemmin päätät palkata henkilön, voimme konsultoida eri tukimuodoista, joihin työnantajalla on mahdollisuus. Autamme myös tukien hakemisessa.

Uskalla olla rohkea ja löydä kyky!